Herbalife Fit Maraton Nedir? Nasıl Kayıt Olunur?
Herbalife Fit Maraton Nedir?.Nasıl Kayıt Olunur?.Tesadüfen birbiriyle tanışanlar çok iyi bilirler.Her şeyin doğal akışında olması insanı rahatlatır.Hiç bir resmiyet gerektirmeyen bir şekilde dostluklar kurulur. Uzun yıllar sürer gider bu durum.
Bu kural fit maraton uygulaması için de geçerlidir.Bu yöntemi biliyor musunuz?.Programda temel olan doğal akış sağlamak.
Kilo kontrolü isteyen kararlı insanların bir araya gelmesi gerekmiyor.Hızlı bir şekilde adapte olabilirsiniz.
Rakip yok tek rakip sizsiniz.Bir mücadeleye ortak olan arkadaşlar var.Basit bir program var katılanların iletişimde kaldığı.
Herbalife ürünleri ile kilo yönetimi yapmak isteyenler bir araya geliyor.Deneyimler kişiseldir.Hızlı bir şekilde kayıt olmak için bir herbalife koçundan yardım alabilirsiniz.

Herbalife yaşam koçları ile ekibin parçası olabilirsiniz. Dengeli beslenme adına yapılması gerekenler var. Uygulama Rusya, Amerika, İngiltere gibi ülkelerde birçok insanın yeni tercihi olmuş.Kolay bir uygulama.
Zamanla geniş kitlelere hitap eder olmuş.Malum olduğu gibi insanlar artık internette daha aktif zaman geçiriyor.
Teknoloji ve sosyal medya bütün dünyayı etkiliyor. İletişim sistemi üzerine hep yeni yollar arıyoruz.
Neredeyse her gün ayrı bir başlık atılarak gazetelerde ve televizyonlarda haberler yapılıyor.
Beslenmenin önemi,iletişimle buluştu diyebiliriz.Gruplar arasında tatlı bir telaş paylaşılıyor.
Bugüne kadar belki Herbalife ürünleriyle ilgili bilginiz yoktu.Kilo kontrolü istiyorsunuz!.Ancak nasıl yapılır bilmiyor sunuz?.
Artık benden geçti mi diyorsunuz?.Dengeli beslenme her yaşta önemli.Yeni bir adım atmak gerekebilir.
Belkide bugüne kadar denediğiniz yöntemler işe yaramadı mı?.Tamam sizin için yeni Herbalife fit maraton ile merak edilenleri paylaşalım o zaman.
Yazı İçeriği
Fit maraton genel bilgiler
Fit maraton kilo kontrol maratonuna katılanlar, özelleştirilen Herbalife programını kullanmak isteyen insanlardan oluşuyor.
Bu kişiler grubun gücünü yanına alıyor.Sosyal destek önemli.Sekiz kişi bir ekip olarak başlıyor.Kilo yönetime dair bilgiler veriliyor.Daima iletişimde oluyorsunuz.
İnsanların günlük planla kendilerini daha iyi hissettikleri gözlemlenmiş.Sosyal iletişim geliştirdikleri yanlarını ortaya koyuyor.
Hakkını vermek lazım.Başarıya koşanlar mücadele de yalnız değilller.Her kadın yada erkek elde ettikleri yeni kazanımlar ile mutlu oluyor.
İnsanlar bu 10 günlük maratonda gelişime açık olmalı. Fit maraton katılımcıları grup içi iletişime geçiyorlar.
Farklı şehirlerden genç kızlar,kadınlar,ev hanımları,bürolarda çalışan insanlar,yönetici, esnaf,sporcu beslenmesi seven koşucular,hareketsiz yaşayan erkekler kısacası her meslekten ve farklı yaşta insanlar fit maratona katılabilir.Sizde grubun bir ferdi olmak hakkında daha fazlasını öğrenin ve katılın!
Bizim tek bir katılımcımız bile bizim için çok değerli.Bir insana yardım etmek kadar güzel bir his yok.
Geçen hafta 7.tur fit maraton başlatan ekibimiz bize yeniden ilham oldu.
Tam zamanı eşsiz bir fit maraton yolculuğu
Fit maraton benim işime gelir diyen Tülin hanım 46 yaşında.Bizimle deneyimlerini paylaşmaktan geri kalmıyor.
Bir gün gelip hep karşı olduğum planlardan sıkıldım. Bunun böyle yol almayacağını fark ettim.Beslenmenin yemek olmadığını öğrendim dedi.
Bazen konuştuklarımı düşünüyorum.Vücudum yaşadığım tek yer.Burada gördüğüm sıcak ilgi alışıldık bilgilerimi güncellemem gerektiği hatırlattı bana diyor. Kendime karşı ön yargılarımı tamamen yıktım dedi.
Bu ön yargımın tek nedeni vardı.Hikayemin 128 kiloyla başlamasıydı.Sakın bu sizi şaşırtmasın.Geçen yıl birkaç deneme yaptım.
Bu benim gözümü korkutmuştu. Korkularla yaşamayı kabul ederseniz;hayatınız kısıtlamalar içinde geçiyor.
Onu giyemezmiş,bunu yiyemezsin,gezmek,yürümek, günlük ihtiyaçları yerine getirmek çok dar bir hareket alanı kalıyor insana.
Dar alanda top oynamaya benziyor.Hem de yakar top.Evet şimdi pes vallahi dedirtecek bir karar aldım. Dediğimde eşim acayip tepki gösterdi.
İnternetten ve sosyal medyadan bir sürü insan ile görüştüm.Hiç içime sinmemişti.Bu kadar insan aynı anda nasıl olacaktı.Organize olmak kolay değil diye düşündüm.
Öyle olmuyormuş.Gönül hanım ile konuştuk.Grubun içinde konuştuğum insanlar beni çok etkiledi.
Hemen bir karar aldım.Ben de burada olmalıydım.İnternetten canlı etkinlik için 1 davet oluşturdular.Gerçekten gece boyunca çok heyecanlandım.
Fit maratona katılan gençleri gördüm.Benim yaş grubundaki insanları da orada görmek beni çok etkiledi.
Doğru yerde olduğumu hissettim.Beslenme için günlük yaşamda pratiğe dökülen tavsiyeler.Çok hoşuma gitti.
Verilen beslenme tavsiyelerini not ettim.Çok kolay oldu.Bir aile sıcaklığı vardı.1.Gün hiç öğleye kadar çok güzel zaman geçirdim.Ben bir yelkenliye kaptanlık eden acemi bir kaptan değilmişim sanki!!.
Bu insanlar bana dört bir yandan destek oldular.Bu inanılmaz bir motivasyondur benim için.İhtiyacım olan tüm bilgi ve günlük rutin.Hayatıma dahil ettiğim gereksiz vesvese ve yiyecekler gitti.Fit maraton sayesinde kısa sürede kendimi tanıma şansım oldu.
Herbalife shake ,Herbalife Protein bar,Herbal Aloe içecek,Herbalife çay,Thermo tablet gibi ürünler hakkında bilgi sahibi oldum.Bu sizinde ilginizi çekebilir.
Fit Maraton Yemek Planım
Sabah erken kalkarım.Eskiyi hiç anlatmıyorum.Siz de anlatmayın bilirsiniz aynı hikaye.Herbalife yaşam koçumun tüm tavsiyesine uydum.
Alışkanlıklarımı değiştirdim.Bu benim sabah rutinim haline geldi.Sabah güne suyla başlamak.Hemen su içiyorum.Herbalife shake kahvaltım oldu kolayca hazırlıyorum.
Yıllardır çalışırım; anneyim,eşim.Fakat hiç ben olmayı başaramadım.Desem yalan olmaz.Sabahları içtiğim bu herbalife çay hafif bir lezzet bırakıyor damağımda.Beni yeni lezzetler için cesaretlendirdi.
Günler boyunca evden çalışmak beni germişti.Evde herbalife aloe vera içecekten suyuma karıştırmak heyecan verdi.
Gönül hanım yeniden su içmeyi öğretti bana desem yalan olmaz.Ara öğün yapmak herkes için geçerli bir kural mıdır?.Bunu ben bilemem.Ama benim en sevdiğim lezzet domates çorbası oldu bu süreçte.
Öğle yemeğim;bizim sitede oturan komşuların yaptığı gibi değil.Hergün saat 12.30 yemeğimi yerim.Onlar kadar geç saatlere kalmam.
Bulduğum her fırsatta fit maraton kaptanım gönül hanımdan yeni bir şey öğreniyorum.
Çevremdeki arkadaşlarımla yemek alışkanlıklarımı konuşuyorum.Evde yemek pişirdim.Eşim ve çocuklarım benimle çok ilgilendiler.10 Gün ne kadar çabuk geçti anlayamadım.Bu çok heyecanlı bir 10 gün oldu.
Benim için Herbalife fit maraton;her 10 günde bir insana neler yapabileceğini gösteren bir aksiyon.
Herbalife yaşam koçu bana tavsiye ettiği yemek tarifleriyle değişime katkıda bulundu.
Öğleden sonraları asla terk etmediğim koltuğum işyerinde öksüz kaldı.Bu 10 günlük süreç zarfında öğleden sonraları daha bir eğlenceli geçti.Sıcak herbalife çayı yudumlarken Gönül hanımla sohbet ettik.
Akşam yemekleri; kilo kontrolü için öğün yerini alan shake ile geçiyordu.Sebze yemeklerini sevmeyen bir insandım.Oysa o sebzelerle ne farklı lezzetler keşfettim.
Gece geç yatmak yerine uykumu düzene koyabilirim. Tavsiye edildiği gibi sabah erken kalkmayı tercih ettim.İyi ki yapmışım.
Günlerdir yaşadıklarımı özet geçiyorum.Yemek menüsü de,içtiğim su ve herbalife çayda hoşuma gitti.Yeterli ve dengeli beslenmeye artık daha fazla inanıyorum.
Önceleri; gündüz kremalı bisküvi ve akşam meyve tabağındakiler bitmeden rahat etmeyen ben!.Komik ama gerçek.Gece vakti,gece yemelerimden kurtulmanın rahatlığı ile paylaşıyorum deneyimlerimi.
Anlık olarak inişli çıkışlı bir ruh halim vardı.Bu günleri geride bıraktım.Yediğim lifli gıdalarla açlık hissetmedim!. Tatlı yiyeceksem eskisi gibi yapmıyorum.
Artık ihtiyacım olmayan şeyleri tüketmiyorum.Sevgili arkadaşlar yaşıma göre hayatta çok şey gördüğüm fikrine sahiptim.
Hızlı yada yavaş her birimizin değişim hikayeleri var. Yenileniyor insan davranışları değiştirince.Siz de değişime ayak uydurun.
Bunlar size bir örnek olsun herbalife fit maratonda başarılar dilerim.
Herbalife Fit Maratona Nasıl kayıt olabilirim?
Kimler kayıt olabilir?
18 Yaş üstündeki yetişkin bireyler.Alışkanlıklarını değiştirmek isteyen insanlar.Herbalife fit maraton uygulamamıza katılabilir.
Çalışan,ev hanımı,öğrenci,emekli,memur,işçi gibi toplumun tüm farklı bölümlerinden insanlar düzenlenen 10 günlük etaplara katılarak kilo kontrolü için başlangıç yapabilir.
Herbalife Fit maraton nerede?
Fit maraton beslenme odaklı değişim hareketi;internet ortamında whatsapp,telegram gibi anlık uygulamalarla daha kolay bilgi paylaşımına müsait bir alanda gerçekleşmektedir.
Kayıt için son gün ne zaman?
Herbalife fit maraton için kayıt yaptırmak isteyenler 5314079994 numaralı telefondan iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirler.
Herbalife Fit Maraton için Katılım ücreti var mı?
Maratona katılım yapmak isteyen tüm katılımcılar herbalife ürünlerine ödedikleri ücret haricinde maraton için katılım ücreti ve danışmanlık ücreti ödemezler.
Aile olarak fit maratona giriş yapabilir miyiz?
Temelde tüm katılımcılar belirli sayı ile sınırlı olup,birbirinden ayrı kalmadan birlikte olmak isteyen tüm aile bireyleri aynı maraton grubu içinde olabilirler.
Meslektaş ve arkadaş grubu olarak katılım sağlanabilir mi?
Polis,Asker,Hemşire ,Fabrika çalışanı ve Ofis ekipleri gibi geniş gruplarda herbalife fit maratona çalışma arkadaşlarıyla birlikte katılabilir.
Fit Maraton katılımcılarına aile indirimi var mı?
Ayrıcalıklı müşteriler ürünleri indirimli alabilir.Avantajlı bir şekilde bu maratonlara katılım yapabilir ve indirimlerden aile olarak yararlanabilirsiniz.
Herbalife Fit Maratonun Kazananları için bir ödül var mı?
Her 10 günde bir yapılan fit maraton etkinliği katılımcıları arasından en başarılı kişilere grup kaptanlarınca belirlenen sürpriz ödüller vardır.
Yakınlarım adına kayıt olabilir miyim?
Evet, ancak maraton yarışına kayıt olan kişiler bizzat program boyunca kurallara uygun olarak kendisinden istenilen sorumlulukları yerine getirmezse maratondan çıkarılır.
Fit Maratona Kayıt oldum ve katılamaz isem ne olur?
Tüm katılımcılar belirlenen sayı ile turlara katılırlar ancak özrü olan insanlar ayrıca yeni düzenlenecek olan bir sonraki yeni turda etkinliğine kayıt hakkı saklı olmak üzere bekleyebilirler.
Fit Maratona Katılanlar tekrar girebilir mi?
Şayet yeniden katılmak istiyorsanız yeni program ile devam edilebilir.
Tüm fit maraton grubunun sadece bir aile ve tanıdık çevresinden olması zorunlu mu?
Hayır birbirini tanımayan ve yeter sayıyı tamamlamak için yarışanlara dışarıdan katılımcılarda dahil edilebilir.
Herbalife Fit Maraton Avantajları Nelerdir?
– Ev yada iş yerinden katılım kolaylığı
-Çalışan,çalışmayan ve yaş gruplarına göre demografik ayrı ayrı gruplarda yarışma imkanı.
-Beslenme ve kilo kontrolü ile özel bilgiler
-Hangi besin neye iyi gelir konusunda pratik ve uygulanabilir bilgiler ile ilerleme
-10 Günde yeni insanları tanımak güzel olur değil mi?.Daha neler var fit maraton içinde…..
Fit maraton yiyecekleri nelerdir?
Kilo kontrol programında her bir katılımcının sevdiği yemekler olabilir.
Programın içinde kim bizi yönlendirecek,yardımcı olacak birileri var mı ?
Evet bu kısa maraton,kilo kontrolü için size fırsat verebilir.Sizleri maraton boyunca Fit Maratona dahil eden Herbalife yaşam koçunuz takip ediyor.
Bu kişiyle iletişimde kalarak yönlendirmeler den ve yardımcı tüyolar dan ücretsiz faydalanabilirsiniz.
Fit Maraton bir yarış mı?..Evet aynen yarış olarak algılanılıyor.Peki bu yarış kiminle dersiniz?..
Sadece ve sadece kendiniz ile yarışıyor olacaksınız.Çünkü hiçbir kimse aynı kategoride değil. Gördüğünüz gibi 128 kilo bir insanda katılımcı,67 kilo olan bir katılımcı da burada yer alabilir.
Kendi bedenini tanımak için yarışıyorsun.Kısacası tek rakibi sensin.Sen sadece maratonun keyfini çıkar.
Lüzumsuz diye hiçbir şeyi dert etme.Evet ne haber vallahi iyidir.Ben bir şeyi merak ediyorum de, sor hemen.Eğer yanıt alamam diye düşünürsen yanılırsın.
Bizler ürün satıcısı değiliz.Herbalife yaşam koçları hayatın her alanında.Sizler gibi.Merak ettiğin soruların cevabı yakınında.
Mardin’den Musa soruyor Fit Maraton Nedir?..Anlatan olsa da dinlesem diyor.Doğrusunu söyleyecek olursak, bir kişiye saatlerce anlatmaya gerek yok.
Çünkü her hafta online etkinlikler var.Evinin konforundan ayrılmadan katılabilirsin dedik.Mutlu oldu.Evet ya neden olmasın dedi.
Zaman zaman gençlerin de çok katıldığı oluyor.
Siz de deneyin gülümsemek ücretsiz.
Her insan bizim için ayrı bir hikaye.Enteresan olanı bu hikayeler silinmiyor.Yaşanmış insan hikayelerimiz var.Meraklı olanlar var mesela.
Fit Maraton grup isimleri ilgisini çekmiş Burcu hanımın.Şu an nerede dersiniz.Kendi maraton grubunun kaptanı.Evet yanlış duymadınız.Ankara da kendi evinden çalışıyor.
Hayat bu ya;maraton yarışmacısı olarak geldi.Maraton kaptanı olarak ufku açıldı.Siz de denemek ister misiniz?..Kim bilir bir dahaki turda kendi takımınız ile katılırsınız.
Hatta maratona katılan insanlardan gelenleri de paylaşıyoruz.Kendilerinden izin alarak.Mesela Nurdan hanım 5 yıl önce tanışmıştık.Kendi deyimi ile öteledim diyor.Şimdi ise aynı maratondayız.
Meral hanım;acaba maratona katılmak ile aynı şeyleri yaşar mıyım?..Dedi merakla!!Gerçekte bizim hedefimiz insanlara doğru beslenme yolunda yardım etmek.
Kim olduğu, önce ne yaşadığı ile pek ilgilenmiyoruz.Daha çok bundan sonra ne yapması gerektiğini öğrenirken destek veriyoruz.
Maraton böyle farklı insanlar ile dolu.Kim ne derse desin.Hayat yaşamaya değer.
Neden mi?..Her insan farklı bir yapıya sahip ve ihtiyacı da farklı.
Mesela yemekler çok önemli bizim için.İnsan sevmediği yemekler ile ne yapar.Evet illaki bir disiplin olmalı.Her zaman da yeni bir seçenek sunabiliriz.Örneğin herbalife puding gibi.Yanlış duymadınız.Evet bizim kişiye özel puding tariflerimiz var.
Tatlı sevenler burada mı?.Sizde katılan her katılımcı kadar merak ediyor olabilirsiniz.Kişiye özel beslenme nedir?..Bu tamamı ile sizin verdiğiniz bilgiler ile şekillenir.Biz insanları tanımak isteriz her insan ayrı bir kişilik.Alışkanlıklar da öyle.
En başta 10 günlük Fit Maraton da neymiş?..Ben askerde çakı gibiydim diyenler var.Ancak başlatınca görüyor.Kendi bedenindeki değişimi.Haliyle insan tekdüze gittiği yoldan çıkınca değişiyor yaşam.
Sabahları güne kahve ile başlayan birçok insan var.Güne erken başlayamam,suyu içmem şart mı?.. diyenler vardı.Şimdilerde profil resminde su içerken resim paylaşan.
Artık bir fikir edindiniz.Kendinizi ertelemeye devam edecek misiniz?..Yoksa ruhunuzdan ve kalbinizden mi evet dediniz?..
Yabancı kalmayın!.Size mutlaka bir yol gösteren olacak.Sadece kararlı olun.En kötü karar bile kararsız kalmaktan iyidir.Diyor aysun hanım…
Sorular hakikate götürür sizi.10 günde değişime hazır mısın?.
Neticede düşünen varlıklarız.Biraz konuşunca her şey çözülüyor.En güzel tarafı nedir biliyor musunuz?..
MyHerbalife tek başına bir kütüphane.İnsanlar buradan bilgiler alıyor.Nasıl iyi hissedilir öğreniyor.
Birde her perşembe ayrıcalıklı müşterilerin de katıldığı genel beslenme sunumları oluyor.Geçenlerde tam 8000 insan katılmış.Bu rakam muhteşem.Yani kısacası yalnız değilsiniz.Demek oluyor ki bir dolu insan sizin gibi.Dengeli beslenme yolunda ilerliyor.
Bir sonraki maratona katılmak için sizi engelleyen nedir?..Bu defa kaçırdım ama katılmak istiyorum derseniz de kabul.Asla geç kalmayın.Her takım 8 kişilik.
Artık her şey internete taşınıyor.Haliyle sosyal ortamlar şimdilerde zor bir olay.Peki o halde online fit maraton yapmak neden olmasın.Bu ilk değil kimi ülkelerde yıllardır yapılıyor.Örnekleri çok fazla.
Bir kaptan ve 8 kişi sadece 1-2 önemli nüans var.Bu bir sır değil.Hani sınıf annesi gibi mesaj yağmuruna tutulmak falan yok.Her katılımcı sabah-öğle-akşam ne yedi içti gibi değildir.Daha çok 3.Öğün de ne yenilir vb.
Zaten herbalife yaşam koçu her katılımcıyla ayrı ayrı ilgileniyor.Özel bir durumunuz var ise bize bildirmeniz yeterli.Tutarlı bir takım ve herkes halinden memnun.Hadi o zaman başlayalım.
Kilo kontrolüne yönelik bütün referanslar, diğer hususların yanı sıra dengeli beslenme, düzenli egzersiz, yeterli günlük sıvı alımı, gereken zamanlarda yapılacak besin takviyesi ve yeterli dinlenme de dahil olmak üzere Herbalife Nutrition Kilo Yönetimi Programı ile ilgilidirler. Ferdi sonuçlar değişiklik gösterecektir.
Bu ürünün herhangi bir hastalığı teşhis veya tedavi etmesi veya iyileştirmesi öngörülmemektedir.
“Ticari Markalar, tasarımlar ve diğer Fikri Mülkiyet hakları, Herbalife International, Inc. kuruluşuna veya lisansörlerine aittir. Herbalife Nutrition’ın verdiği izne istinaden kullanılmaktadırlar.”
Gönül DEMİR Herbalife Bağımsız Üyesi 05314079994